Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Serveis


ELS NOSTRES SERVEIS

 
 
 

VISAT

Visat dels treballs: telemàtic i presencial / Registre de verificació documental tots ells acompanyats del certificat d'idoneïtat.

  

FORMACIÓ CONTINUADA

Cursos propis / Cursos organitzats per la Intercol-legial Tècnica de la Catalunya central / Formació a través de videoconferència/ Beques i ajuts per a estudis de postgrau i màsters / Conveni amb centres de formació: Universitat oberta de Catalunya, CTM Centre Tecnològic, CIDET, Unió Empresarial de l'Anoia, Associació Electrotècnica Espanyola, IEFE, Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà, entre d'altres...

  

BORSA DE TREBALL

Ofertes i demandes laborals.

 

ASSESSORAMENT TÈCNIC

Consultes de normes UNE / Normativa i legislació / Préstec de llibres / Servei d'orientació tècnica (SOT).

 

ASSESSORAMENT LABORAL, FISCAL I COMPTABLE

Prestació de serveis d'assessorament laboral, fiscal i comptable per als col·legiats.

 

ASSESSORAMENT JURÍDIC

El Col·legi disposa d'una Assessoria Jurídica que es dedica a la defensa professional, reclamació d'honoraris i defensa laboral dels col·legiats.

 

ASSEGURANCES

Assegurança de responsabilitat civil professional/ Mútua Col·legial MUPITI.

  

LLOGUER D'EQUIPS I AULES

Aparells destinats a mesures tècniques / Sales per a reunions i formació / Servei de videoconferència.

  

VISITES TÈCNIQUES

Xerrades / Cursos / Sortides lúdiques / Activitats esportives.

 

COMUNICACIÓ

Revista Eginyeria XXI / Revista Tècnica Industrial / Butlletí digital mensual (infoCETIM) / Blog corporatiu (blogCETIM) / Pàgina web / Xarxes socials / Publicacions pròpies.

 

CONCESSIÓ DE MICROCRÈDITS

Servei per a tots els col·legiats que ho necessiteu, de concessió de microcrèdits, per atendre necessitats professionals diverses.

 

SERVEI COMPTABLE I FISCAL PER A AUTÒNOM

Servei pels col·legiats autònoms que ho desitgin, que consisteix en portar la gestió comptable i fiscal integral i de qualitat, que pertoca.

 

GESTIÓ D'IMPAGATS

Amb la màxima prudència i professionalitat iniciarem la reclamació dels vostres impagats.

 

GESTIÓ TORN D'OFICI

 

AVANTATGES PER ALS COL·LEGIATS

Acords amb entitats bancàries, empreses, comerços, venta de material d'oficina, rènting d'impressores, centres esportius, premsa escrita, restauració, oci nocturn...

 

SERVEI D'ARXIU

Espai físic "TRASTER" que disposa el Col·legi, degudament condicionat, i que serveix per guardar documentació o material que els col·legiats tinguin en desús.

 

SERVEI D'ASSESSORAMENT EN TELEFONIA

Servei d'assessorament i consultoria en telecomunicacions, dirigit a tots els col-legiats a nivell particular, autònoms..., que té per objectiu la reducció de les despeses en telefonia.

 

SERVEI D'ORIENTACIÓ I REORIENTACIÓ PROFESSIONAL

Servei individualitzat per a tots els col·legiats que es trobin en situació d'atur i els hi comenci a ser complicat el trobar una nova feina.

 

SERVEI DE VIVER PER A NOUS ENGINYERS

El Col·legi disposa d'uns espais físics, destinats especialment a l'allotjament temporal de petites enginyeries o afins, preferiblement unipersonals, de nova creació, a les quals s'acompanya i es presten determinats serveis per tal d'afavorir la seva consolidació i creixement.

 

SERVEI D'ASSISTÈNCIA I ACOMPANYAMENT EN RELACIONS INTERNACIONALS (CONTACTES, FIRES, TRADUCCIONS, DOCUMENTACIÓ...)

Cada cop més és habitual que les petites i mitjanes empreses hagin de tenir un ull posat als mercats internacionals. Això comporta una sèrie de tasques addicionals a les del dia a dia, on és necessari el domini de l'anglès, o altres capacitats com les de comunicació i negociació.

 


Documents adjunts