Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

LLIBRERIA

 

 

La Biblioteca del Col·legi

 

El Col·legi disposa d’un servei de préstec de llibres, relacionats amb diferents temàtiques de l’enginyeria. Si vols gestionar la teva reserva només cal que et posis en contacte amb nosaltres i ens diguis quin llibre necessites.

 

Per consultar tot el catàleg fes clic aquí.

 

La Biblioteca del Campus Universitari de Manresa

 

La Biblioteca del Campus, està ubicada a l'antic edifici de l'escorxador, va ser inaugurada a l'abril del 2005 amb la finalitat de dotar al campus d'un equipament de més de 1.200 m2 d'instal·lacions confortables i adaptades a les necessitats dels usuaris. La seva missió és donar suport a l'aprenentatge i a la recerca de tota la comunitat universitària oferint unes col·leccions, serveis i equipaments de qualitat.

 

És una biblioteca interuniversitària, de titularitat de la UPC, que comparteix recursos i serveis de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM) i de la Fundació Universitària del Bages (FUB). Per tant, cobreix les àrees d'especialització de les dues institucions: electricitat, electrònica industrial i automàtica, sistemes TIC, química, mecànica, recursos energètics i miners, fisioteràpia, podologia, logopèdia, infermeria, educació infantil, i organització d'empreses.

 

Per a més informació: https://bibliotecnica.upc.edu/bcum.

 

*Pots accedir a tots els serveis de la biblioteca, presentant el carnet de persona col·legiata.