Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

LA GUIA DE PROFESSIONALS

 

La Guia de professionals és la eina que el Col·legi posa a disposició de tota la societat en compliment de la Llei 17/2009, de 23 de novembre, que entre d'altres punts, ha de permetre l'accés a un registre de persones col·legiades informant de les seves dades.

 

El funcionament d'aquesta guia és intuïtiu i fàcil. Pots fer la cerca per qualsevol dels tres paràmetres (número de col·legiació, nom i cognoms), utilitzant-ne només un o més d'un. La llista de les persones col·legiades sortirà per odre alfabètic de cognom.

 

Per inscriure's a la Guia cal ser persona col·legiada, exercir la professió en qualsevol de les seves situacions professionals (professional liberal, treballador per compte d'altri o soci d'empresa) i tenir una assegurança de responsabilitat civil professional adequada.

 

Al cercador només hi apareixen les dades que les persones col·legiades ens han autoritzat que es publiquin. Si ets persona col·legiada i vols modificar aquestes dades o actualitzar-les pots fer-ho direcatment a la teva fitxa col·legial.

 

Per a més informació sobre la Guia de professionals cal contactar amb el Col·legi.