Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Webinar sobre Gestió Pràctica de Residus Industrials

Per CETIM 7 de juny, 2024 General 80 visites

Webinar sobre Gestió Pràctica de Residus Industrials

El CETIM us convida al proper webinar sobre "Gestió Pràctica de Residus Industrials", que se celebrarà el dijous 18 de juliol de 2024, de 15:30 a 19:30 hores. Aquest esdeveniment formatiu, amb una durada total de 4 hores, tindrà lloc de manera virtual.

 

El professor encarregat d'impartir aquest webinar és Albert Custodio, un expert titulat en Màster d’Enginyeria i Gestió d'Energies Renovables i amb un Postgrau en Hidrologia Subterrània. Custodio és soci i director d’Econia empresarial, portant una àmplia experiència en el camp de la gestió de residus.

 

El preu d'inscripció per als col·legiats és de 10 €, mentre que per als no col·legiats és de 50 €.

 

Aquest webinar està principalment dirigit al personal tècnic interessat en adquirir coneixements pràctics sobre la normativa bàsica de residus, així com la seva aplicació i implicacions en projectes d'activitat industrial. L'objectiu del curs és proporcionar una visió completa sobre el funcionament del sistema de gestió de residus, tant a Catalunya com a la resta de l'estat.

 

El programa del webinar inclourà temes rellevants com la gestió de residus, les administracions competents, la classificació dels residus, la normativa bàsica estatal i autonòmica, així com exemples pràctics de gestió de residus a Catalunya. Altres aspectes com els operadors en la gestió de residus i les eines disponibles per a la gestió operativa també seran abordats.

 

No deixeu passar aquesta oportunitat única d'aprendre i actualitzar els vostres coneixements en aquest àmbit tan rellevant per a la sostenibilitat ambiental i el desenvolupament industrial.

 

Les inscripcions es tancaran el dia 11 de juliol de 2024.

INSCRIPCIONS