Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Premi FTI a la Innovació Tecnològica Empresarial i Sostenibilitat

Per CETIM 29 de setembre, 2022 General 139 visites

Premi FTI a la Innovació Tecnològica Empresarial i Sostenibilitat

Després de l'èxit de la convocatòria anterior, i seguint amb les finalitats de desenvolupament, protecció i foment de la investigació científica i tècnica en el camp industrial amb què va ser creada la Fundació Tècnica Industrial, ens alegra comunicar el llançament d'una nova Edició del Premi "Innovación Tecnológica Emresarial y Sostenibilitat". Aquest premi està dirigit a projectes desenvolupats i aplicats a Espanya per les grans, petites i mitjanes empreses i l'objectiu principal continua sent donar a conèixer l'esforç empresarial que representa la innovació tecnològica aplicada a les millores dels processos industrials i a la sostenibilitat.

 

Podran participar totes aquelles empreses que presentin els seus èxits en el camp de la innovació tecnològica industrial sostenible, simplement presentant una memòria explicativa de la innovació tecnològica, seguint els criteris expressats a les Bases del mateix, així com els Annexos I i II, completats amb les dades sol·licitats. Les bases, les quals adjuntem a aquesta Circular, reflecteixen els criteris d'avaluació que es tindran en compte a l'hora de decidir, per part del Jurat Qualificador, quines empreses seran premiades per la seva tasca.

 

El termini queda obert des del llançament d'aquesta Circular i publicació de les Bases i Annexos al Portal de la Fundació.

 

INSCRIPCIONS