Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Lúdic: Taller de tall de pernil i el món del porc ibèric

Per CETIM 14 de novembre, 2023 General 54 visites

Lúdic: Taller de tall de pernil i el món del porc ibèric

Data: 15/12/2023

Horari: De les 16.00 a les 18.00 h.

Lloc: Sala de Formació del CETIM (Plana de l’Om, 6, 2n 3a de Manresa).

 

Objectius:

Iniciació al correcte tall del pernil i explicacions sobre el món del porc ibèric. Pràctiques amb el material escaient sobre un pernil real que en acabar serà repartit entre els participants.

 

Programa:

Vina a gaudir d’una experiència gastronòmica d'iniciació dedicada als amants de la cuina i als curiosos del món del porc ibèric amb la prestigiosa Jamoneria Pata Negra.

Durant aquesta experiència interactiva i saborosa, tindràs l'oportunitat de submergir-te en els secrets del món del porc ibèric, una tradició que s'ha transmès de generació en generació. Amb la visita especial d'una persona talladora professional, aprendràs a apreciar i comprendre la importància del tall adequat per aconseguir els més exquisits sabors d'aquest producte emblemàtic de la gastronomia espanyola.

Mitjançant pràctiques amb els materials apropiats i un pernil, tindràs l'oportunitat de posar a prova les teves habilitats i adquirir coneixements pràctics sobre com obtenir les millors talls d'aquesta delícia culinària. Com a culminació d'aquesta experiència, el pernil tallat serà repartit entre tots els participants!

 

INSCRIPCIONS