Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Jornada: "Modificació d’instal·lacions d’enllaç per la connexió d’autoconsum de fotovoltaica"

Per CETIM 14 de maig, 2024 General 108 visites

Jornada: "Modificació d’instal·lacions d’enllaç per la connexió d’autoconsum de fotovoltaica"

El CETIM s'uneix a e-distribución (Endesa) per oferir una jornada tècnica essencial sobre les modificacions necessàries a les instal·lacions d'enllaç per a la connexió d'autoconsum de fotovoltaica. Aquest esdeveniment, que es durà a terme el dijous 6 de juny de 2024, de les 09.00 a les 11.30 h, a la Sala d’actes del CETIM, Plana de l’Om, 6, 2n 2a de Manresa, compta amb la participació destacada dels tècnics d’e-distribución Redes Digitales S.L.

 

Dirigit especialment a projectistes, instal·ladors i altres agents involucrats en la instal·lació i operació d’instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic, aquesta jornada té com a objectiu principal explicar les diferents tipologies d’adequacions necessàries en les instal·lacions d’enllaç per a la connexió d’instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic que s’acullin al règim de compensació d’excedents en baixa tensió.

 

Les noves modificacions en aquestes instal·lacions han de garantir la seguretat industrial, assegurant el compliment de normatives i protocols per a prevenir accidents i garantir un funcionament segur i eficient.

 

L'assistència a aquest esdeveniment és gratuïta per a les persones col·legiades.

 

Les inscripcions es tanquen el dia 5 de juny a les 14.00 h.

INSCRIPCIONS