Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Jornada: "Inici a l’exercici de la professió. Ja soc enginyer/a, i ara què?"

Per CETIM 3 de juliol, 2024 General 194 visites

Jornada: "Inici a l’exercici de la professió. Ja soc enginyer/a, i ara què?"

El Col·legi organitza la jornada "Inici a l’exercici de la professió. Ja soc enginyer/a, i ara què?" el proper dilluns 8 de juliol de 2024, de 17.00 a 18.00 h. Aquesta sessió serà impartida per Josep M. Macià, gerent i secretari tècnic del Col·legi, i es podrà seguir en modalitat webinar o de manera presencial a la sala de formació del CETIM a Manresa, segons les preferències dels inscrits.

 

La jornada abordarà el marc legal de la professió d’enginyer tècnic industrial, incloent-hi les atribucions i competències, les lleis i estatuts col·legials, així com la normativa deontològica. També es parlarà del règim de responsabilitat civil i penal, la formalització d'encàrrecs professionals i els honoraris.

 

A més, es presentaran les diverses sortides professionals disponibles: docència, administració pública, treball en empreses i exercici lliure de la professió. Es detallaran els requisits per donar-se d'alta com a autònom, la importància de tenir un pla d'empresa i el paper de la MUPITI (Mutualitat de Previsió Social dels Enginyers Tècnics Industrials). Finalment, es destacaran els serveis imprescindibles que ofereix el Col·legi per als seus membres.

 

Hi haurà un espai destinat a consultes, dubtes i discussió de casos pràctics per resoldre qualsevol inquietud dels assistents. No perdeu aquesta oportunitat per orientar-vos en els vostres primers passos professionals com a enginyers i enginyeres!

 

Inscripció gratuïta per a persones col·legiades (60 € per a les no col·legiades).

INSCRIPCIONS