Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Descobreix la Fira de l'Energia i Construcció Sostenible a Vic

Per CETIM 6 de febrer, 2024 General 142 visites

Descobreix la Fira de l'Energia i Construcció Sostenible a Vic

Des del Col·legi volem compartir la tercera edició de la Fira de l'Energia i Construcció Sostenible (FECS) a Vic, que tindrà lloc del 15 al 17 de febrer al Recinte Firal El Sucre. Amb un horari de 10h a 19h cada dia, l'entrada és gratuïta i no es requereix inscripció prèvia.

 

Aquest esdeveniment consolidat es posiciona com a referent per explorar les últimes novetats en el sector de la bioconstrucció i les energies renovables. Amb una especial atenció a les comunitats energètiques i la rehabilitació sostenible, la FECS destaca la interconnexió entre la construcció i els requeriments energètics dels edificis.

 

La fira reunirà fabricants, instal·ladors, distribuïdors, comercialitzadores, enginyeries i consultories d'autoconsum elèctric i energies renovables. A més, els professionals del sector de la bioconstrucció presentaran cases passives, fusta constructiva, nous materials i assessoraments tècnics.

 

Una novetat destacada és el futur esdeveniment del 2025, enfocat en bioenergia i gestió forestal, que alternarà anualment amb la FECS. Això implica que la FECS serà bianual, permetent acumular innovació i participació.

 

La Fira no només ofereix una exhibició d'empreses, sinó també activitats paral·leles com trobades professionals, conferències, projeccions audiovisuals i una trobada d'artesans de la construcció amb tècniques de baix impacte energètic, com la construcció amb terra, calç, fusta i altres.