Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Conferència: Impacte en les activitats econòmiques del Decret 131/2022, que desplega la Llei de facilitació de l'activitat econòmica

Per CETIM 29 de setembre, 2022 General 150 visites

Conferència: Impacte en les activitats econòmiques del Decret 131/2022, que desplega la Llei de facilitació de l'activitat econòmica

 

Dates i horaris:

8 d'octubre de 2022

A les 17.00 h

 

Durada:

1,5 hores

 

Lloc:

Sala d'actes del Col·legi

Consell de Cent, 365

08009 BARCELONA

Tel. 934961420

 

Objectius:

 

En data 7 de juliol s'ha aprovat el Decret 131/2022 del Reglament de la Llei de facilitació de l'activitat econòmica.

 

Com a aspectes importants podem destacar entre d'altres els següents:

 

- Creació de la figura de "Persona autoritzada", com aquella que actua en nom del titular de l'activitat només per determinades transaccions econòmiques como poden ser: emplenar formularis, visualitzar dades i notificacions, presentar sol·licituds que no requereixin signatura de la persona autoritzant i d'altres.

 

- Reconeixement legislatiu de l'eina "Cerca guiada de tràmits".

 

- Creació de l'identificador únic de l'establiment com a eina per a poder fer i mantenir un cens d'activitats i serveis actualitzat.

 

- Introducció de la possibilitat de tramitació unificada com a facilitació de la gestió i alta de noves activitats o modificació de les existents.

 

- Definició de les modificacions substancials i no substancials.

 

- Necessitat d'incorporar el Certificat Tècnic en les transmissions d'activitats sotmeses a declaració responsable (segons Llei 16/2015).

 

- Incorporació del catàleg de tots els tràmits disponibles a la FUE.

 

- Definició de la documentació necessària per a la sol·licitud dels projectes empresarials estratègics.

 

Programa:

 

- Explicació dels impactes jurídics, organitzatius i tecnològics de la nova regulació a càrrec de l'equip que impulsa el projecte de la Finestreta Única Empresarial (FUE): Cristina Pruñonosa i Natàlia Cantero.

 

- Torn obert de preguntes

 

Impartit per:

 

Presentació a càrrec de Lluis Juncà, Director general d’Innovació i Emprenedoria i Miquel Darnés, President del Consell de Col·legis d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya.

 

Cristina Pruñonosa. Gerent de l'Oficina de Gestió Empresarial

 

Natàlia Cantero. Coordinadora de tramitació electrònica de la FUE

 

Observacions:

 

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per:

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

 

 Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

 

INSCRIPCIONS