Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Centre Òptic del Bages: Lents de Contacte

Per CETIM 7 de juny, 2024 General 69 visites

Centre Òptic del Bages: Lents de Contacte

Com a part del nostre compromís amb la salut ocular i el benestar dels nostres membres, des del Col·legi volem compartir amb tots vosaltres la informació sobre les lents de contacte, una solució òptica còmoda i pràctica per a corregir la visió.

 

En la càpsula informativa enviada durant el mes de maig, el Centre Òptic del Bages ressalta els beneficis de les lents de contacte, destacant la seva resistència a tots els climes, la visió estable en totes les situacions, la millora de la visió perifèrica i la compatibilitat amb auriculars. Aquestes característiques fan de les lents de contacte una elecció perfecta per a aquells que busquen una solució versàtil i eficient per a les seves necessitats visuals.

 

Entenem la importància d'una adaptació adequada per a una experiència d'ús òptima amb les lents de contacte. És per això que recomanem als nostres membres interessats en provar-les que es posin en contacte amb el Centre Òptic i Auditiu del Bages, on seran assessorats i acompanyats durant tot el procés, garantint una adaptació personalitzada i una experiència satisfactòria.