NOVETAT!
Notícies Legislatives

Posa't en contacte amb nosaltres
per donar-te d'alta al servei de notificacions.


Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

4ª edició de la Setmana de l’Emprenedoria a Manresa

Per CETIM 18 de maig, 2022 General 113 visites

4ª edició de la Setmana de l’Emprenedoria a Manresa

Arriba la 4ª edició de la Setmana de l’Emprenedoria a Manresa del 23 al 27 de maig, sota l’organització del CEDEM, el Centre de Desenvolupament Empresarial  de l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de totes les entitats del territori que ofereixen serveis de suport a la persona emprenedora.

 

L’objectiu, és fomentar la cultura emprenedora a la societat i posar en valor l’emprenedoria.

 

Una setmana intensa amb un ventall ampli d’activitats per escollir, des de premis, xerrades motivacionals i inspiradores, relats i experiències emprenedores, espais de trobada i de networking, formacions, prototipatge, presentacions de llibres, etc. Algunes de les activitats es duran a terme al CEDEM i d’altres, en diferents espais.

 

Totes les activitats són gratuïtes i la majoria requereixen d’inscripció prèvia.

 

Consulteu el PROGRAMA complet (versió pdf interactiu) per veure el detall de la programació i de com formalitzar les inscripcions, algunes d’elles es realitzen mitjançant formulari clicant directament dins el pdf. També trobareu la informació en el següent enllaç.

 

En aquesta edició hem volgut donar el protagonisme al sector de la indústria creativa, en el seu sentit més ampli (artistes, artesans, dissenyadors, arquitectes, fotògrafs, editors digitals,...) amb una jornada final sota el nom de VIURE DE CREAR que vol mostrar el dinamisme del sector i la seva capacitat d’atracció de talent jove.