Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

TALLER 3. Gestió d’equips "Feedback"

TALLER 3. Gestió d’equips "Feedback"
Lloc:


Sala de formació del CETIM (Plana de l’Om, 6, 2n 3a de Manresa).

Data inici:


13/06/2024

Data fi:


13/06/2024

Horari:


De les 15.00 a les 19.00 h.

Número d'inscrits:


14

Objectius:


Persones expertes i reputades pertanyents al Grup Enel ens ensenyaran com donar als equips un feedback constructiu sobre l'acompliment, comportament o resultat perquè es duguin a terme els canvis que s'esperen.


Dirigit a:


Totes les persones professionals amb un perfil tècnic.

Programa:


Data i hora: Dijous 13 de juny de 2024, de les 15.00 a les 19.00 h. Total 4 hores de curs.

Persones formadores:

  • Clara Barba. Psicòloga i Màster en Recursos Humans. Coach executiva i d'equips. Pertanyent a la xarxa interna de coaching del grup Enel. Consolidada experiència treballant en l'àrea de RRHH en diferents projectes vinculats a la gestió i desenvolupament de talent.
  • Tania Martorell. Psicòloga, Màster en Recursos Humans i en Intel·ligència Emocional. Coach en l'àmbit de RRHH d’Endesa amb més de 20 anys d'experiència. Especialista en avaluació i gestió del talent, intel·ligència emocional i marca personal. Formadora en tallers de Líder coach i Marca Personal amb excel·lents resultats, dinamitzant equips i empreses diferents.

Les organitzacions tenen i incorporen professionals amb un perfil tècnic brillant, amb grans competències sobre les seves funcions, però sovint es troben amb la dificultat de no dominar adequadament les habilitats comunicatives i de lideratge.

L'objectiu d’aquest tercer taller és ensenyar com donar als equips un feedback constructiu sobre l'acompliment, comportament o resultat d'una persona que sigui útil i com establir un pla d'acció perquè es duguin a terme els canvis que s'esperen. El feedback constructiu s'enfoca a identificar fortaleses i àrees de millora d'una manera constructiva, respectuosa i útil.


Si vols inscriure't als tallers 1 i 2, pots sol·licitar-ho a través de la casella de les "Observacions" en el moment de la inscripció.Tarifes:


Persona inscrita als tres tallers0 Euros
Persones col·legiades (inscripció a un taller):100 Euros
Persones no col·legiades (inscripció a un taller):150 Euros


Observacions:


Si curses els tres tallers et podràs beneficiar d’un descompte. Les inscripcions d'aquest tercer taller es tanquen el 12 de juny de 2024 a les 14.00 h, o bé, fins a exhaurir les places.

Documents:


PROGRAMA_TALLERS Gestió d'equips_versió0.pdfInformación