Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Lúdic: Taller de tall de pernil i el món del porc ibèric

Lúdic: Taller de tall de pernil i el món del porc ibèric
Lloc:


Sala de Formació del CETIM (Plana de l’Om, 6, 2n 3a de Manresa).

Data inici:


15/12/2023

Data fi:


15/12/2023

Horari:


De les 16.00 a les 18.00 h.

Número d'inscrits:


18

Objectius:


Iniciació al correcte tall del pernil i explicacions sobre el món del porc ibèric. Pràctiques amb el material escaient sobre un pernil real que en acabar serà repartit entre els participants.


Dirigit a:


Totes les persones col·legiades i el seu acompanyant.

Programa:


Vina a gaudir d’una experiència gastronòmica d'iniciació dedicada als amants de la cuina i als curiosos del món del porc ibèric amb la prestigiosa Jamoneria Pata Negra.


Durant aquesta experiència interactiva i saborosa, tindràs l'oportunitat de submergir-te en els secrets del món del porc ibèric, una tradició que s'ha transmès de generació en generació. Amb la visita especial d'una persona talladora professional, aprendràs a apreciar i comprendre la importància del tall adequat per aconseguir els més exquisits sabors d'aquest producte emblemàtic de la gastronomia espanyola.


Mitjançant pràctiques amb els materials apropiats i un pernil, tindràs l'oportunitat de posar a prova les teves habilitats i adquirir coneixements pràctics sobre com obtenir les millors talls d'aquesta delícia culinària. Com a culminació d'aquesta experiència, el pernil tallat serà repartit entre tots els participants!Tarifes:


Inscripció:10 Euros


Observacions:


Per a les inscripcions de la persona acompanyant i no col·legiada, caldrà facilitar el nom, cognoms i DNI. Les inscripcions es tanquen el 13 de desembre de 2023, o bé, fins a exhaurir les places.

Documents:


PROGRAMA_LÚDIC Tall de pernil_versio0.pdfInformación