Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Webinar en directe: Disseny d’instal·lacions per a la indústria alimentària. Que cal tenir en compte?

Webinar en directe: Disseny d’instal·lacions per a la indústria alimentària. Que cal tenir en compte?




Lloc:


En línia.

Data inici:


05/10/2023

Data fi:


05/10/2023

Horari:


De les 17.00 a 18.00 h.

Número d'inscrits:


10

Objectius:


Es tractaran els principals requisits per dissenyar la instal·lació d'una indústria alimentària.


Dirigit a:


Totes les persones col·legiades i relacionades amb la professió.

Programa:


    1. Distribució adequada dels espais per assegurar-se que hi hagi àrees específiques i separades per a diferents processos.
    2. Materials i superfícies apropiats per ser rentables, impermeables, llisos i resistents a l'erosió i corrosió.
    3. Flux de personal i equips que eviti creuaments entre àrees contaminades i àrees netes.
    4. Control de temperatura i humitat adequats segons cada producte i sector.
    5. Il·luminació i ventilació adequada per inspeccionar els productes.
    6. Equipaments i sistemes específics adequats per a cada disposició.
    7. Altres requisits que l'enginyer cal que tingui en compte alhora de fer projectes per industries del sector alimentari. Exemples.

    Ponent: Francesc X. Hernández Vives. Consultor de la Indústria Alimentària a Som Prevenció, S.L.




    Tarifes:


    Gratuït per a persones col·legiades:0 Euros
    Persones no col·legiades:25 Euros


    Observacions:


    Les inscripcions es tanquen el dia 5 d'octubre a les 14.00 h. Aquest webinar s'impartirà en directe a les 17.00 h. La durada aproximada serà d’una hora i s'inclourà un torn de preguntes. El mateix dia de la impartició del webinar, s'informarà per correu electrònic de la metodologia a utilitzar i de l’enllaç corresponent per a efectuar la connexió. Abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb el Col·legi trucant al 93 872 57 62.

    Documents:


    PROGRAMA_Webinar_Seguretat indústria alimentària_versió1.pdf



    Información