Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Sortida lúdica: The Producers, la nova producció d'Àngel Llàcer i Manu Guix

Sortida lúdica: The Producers, la nova producció d'Àngel Llàcer i Manu Guix




Lloc:


Al Teatre Tívoli de Barcelona.

Data inici:


12/11/2023

Data fi:


12/11/2023

Horari:


Sortida de Manresa a les 15.30 h.

Número d'inscrits:


4

Objectius:


Espectacle musical que tracta d'un productor de Broadway que està en la ruïna, i  un jove comptable que somien en fer-se rics amb un pla sorprenent.

Dirigit a:


Persones col·legiades i familiars.

Programa:


Max Bialystock, un productor de Broadway que està en la ruïna, i Leo Bloom, un jove comptable, somien en fer-se rics amb un pla sorprenent: produir el fracàs més gran de la història del teatre musical i fugir amb els diners dels inversors. Però posar en marxa un autèntic desastre no és gens fàcil. Han de trobar el pitjor guió, el pitjor equip de direcció, els pitjors actors i estrenar un show absolutament espantós. Ho aconseguiran?


Aquesta extraordinària i divertidíssima comèdia creada per Mel Brooks és el musical més premiat de la història, ple de situacions hilarants, personatges encantadors i espectaculars números musicals que han marcat la història del teatre.


Sortida a les 15.30 h amb autocar de la Plaça Espanya de Manresa (parada dels autocars de la comarca). Assistirem al musical més premiat de la història! el qual comença les 17.30 h i té una durada de 2 hores i 30 minuts, un cop finalitzat es retornarà cap a Manresa.


Tarifes:


Inscripció50 Euros


Observacions:


Per a les inscripcions de persones no col·legiades caldrà facilitar el nom, cognoms i DNI. Les inscripcions es tanquen l'11 d'octubre de 2023.

Documents:


PROGRAMA_The Producers_versio0.pdf



Información