Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Webinar en directe: Escenaris i estructures desmuntables per a esdeveniments

Webinar en directe: Escenaris i estructures desmuntables per a esdeveniments
Lloc:


En línia

Data inici:


20/09/2022

Data fi:


20/09/2022

Número d'inscrits:


24

Objectius:


La complexitat de cada estructura depèn moltes vegades de la direcció creativa de l'espectacle, ...


Dirigit a:


Professionals de l’enginyeria, projectistes, personal de l’administració pública relacionat amb els permisos d’oci, usuaris i promotors

Programa:


WEBINAR EN DIRECTE

Escenaris i estructures desmuntables per a esdeveniments

Data i hora: Dimarts 20 de setembre de 2022, de 10 a 11 h.

Lloc: En línia.

Ponent: Jordi Valiente Prat, CEO Founder de Eprojecta. Col·legiat i vicedegà al CETIM

Inscripció: Al web www.cetim.cat o bé a l’a/e formacio@cetim.cat. Les inscripcions es tanquen el dia 20 de setembre a les 9.00 hores.

Preu: Gratuït.

Webinar dirigit a:

Professionals de l’enginyeria, projectistes, personal de l’administració pública relacionat amb els permisos d’oci, usuaris i promotors.

Què aprendràs al webinar?

Els esdeveniments musicals i teatrals tenen una presència imprescindible a les programacions dels ajuntaments.

Aquest esdeveniments poden tenir múltiples formats diferents: des de les petites actuacions a la plaça major d'un poble fins a un festival de música internacional que aplegui milers de visitants amb performances d'acròbates aeris incloses. La majoria dels esdeveniments disposen d'un element principal com un escenari o una estructura teatral on s'hi desenvolupa part important de l'espectacle. En molts casos es tracta d'estructures desmuntables que també suporten altres instal·lacions com llums, so o multimèdia. La complexitat de cada estructura depèn moltes vegades de la direcció creativa de l'espectacle, i està condicionada addicionalment per múltiples paràmetres externs que cal tenir sota control.

A l'hora de treballar amb aquest tipus d'instal·lacions, els enginyers hem de fer front a una gran varietat d'escenaris (textual i literalment) que suposen tot un repte, sumat al fet que existeix molt poca claredat a nivell normatiu, cosa que no facilita la homogeneïtzació de criteris arreu del territori. A banda, és molt important tenir en compte altres aspectes relatius a la seguretat i organització del propi esdeveniment, més enllà de la pròpia estructura desmuntable.

Quins tipus d'escenaris existeixen? Quines normatives s'han de seguir? Què hem de tenir en compte alhora de realitzar un esdeveniment d'aquestes característiques? Quins certificats hem de demanar?

Tant si ets enginyer com de l'administració pública, respondrem totes aquestes preguntes i moltes més de forma àgil i concisa de la mà dels experts per aportar solucions i coneixement bàsic que ens ajudi a minimitzar riscos i treballar amb seguretat.

Observacions:

Aquest webinar es realitzarà en directe a les 10.00 h. La durada aproximada serà d’una hora i s'inclourà un torn de preguntes.

El mateix dia de realització del webinar, s'informarà per correu electrònic de la metodologia a utilitzar i enllaç corresponent per a realitzar la connexió.Tarifes:


Webinar gratuït0 Euros


Observacions:
Documents:

Información