COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA - Guia de professionals
  • linkedin
  • facebokk
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

  • Estàs a:
  • Guia de professionals

Guia de professionals

 

REGISTRE ICAEN-CERTIFICADORS ENERGÈTICS

 Arran de l'entrada en vigor del Reial Decret 235/2013, de 5 d'abril, pel qual s'aprova el procediment bàsic per a la certificació de l'eficiència energètica dels edificis; caldrà que qualsevol edifici o entitat sotmès a un contracte de compra - venda o lloguer disposi d'un certificat d'eficiència energètica.

D'acord amb la Disposició transitòria tercera de l'esmentat Reial Decret, l'Institut Català d'Energia (ICAEN) és l'òrgan competent en l'àmbit territorial de Catalunya i és qui ha de posar a disposició dels ciutadans un registre de tècnics competents per oferir els serveis de certificació energètica.

A petició de l'ICAEN, el Col-legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa gestionarà el llistat de tècnics interessats en el registre públic de certificadors energètics. Al web de l'ICAEN ja ha estat publicat l'enllaç cap al nostre Col-legi.

 

Registre d’ETI’s que poden realitzar la certificació energètica dels edificis

  • documento pdf Registre d’ETI’s que poden realitzar la certificació energètica dels edificis

 

GUIA DE PROFESSIONALS

La Guia de professionals és la eina que el CETIM posa a disposició de tota la societat en compliment de la Llei 17/2009, de 23 de novembre, que entre d'altres punts, ha de permetre l'accés a un registre de col-legiats informant de les seves dades.

El funcionament d'aquesta guia és intuïtiu i fàcil. Pots fer la cerca per qualsevol dels tres paràmetres (cognoms, població i especialitat), utilitzant-ne només un o més d'un. La llista dels col-legiats sortirà per odre alfabètic de cognom.

Per inscriure's a la Guia cal ser col-legiat, exercir la professió en qualsevol de les seves situacions professionals (professional liberal, treballador per compte d'altri o soci d'empresa), i tenir l'assegurança de responsabilitat civil professional adequada.

Per a més informació sobre la Guia de professionals cal contactar amb la Secretaria Tècnica del CETIM.

 

Feu click aquí per accedir a la guia.

 

En compliment de la Llei 17/2009 de 23 de novembre, sobre el lliure accés a les activitats de serveis i el seu exercici, i la Llei 25/2009 de 22 de desembre , el CETIM posa a disposició de consumidors i usuaris, accés a un registre de col-legiats amb algunes de les dades d'aquests.

Això es pot fer a través del banner adjunt de "finestreta única", que direcciona a la web del COGITI (Consejo General de Colegios Oficiales de Peritos e Ingenieros Técnicos Industriales) on hi ha emplaçat el portal desenvolupat per tots els Col.legis d´Espanya, o bé a través de la mateixa guia de professionals on apareixaran unes dades bàsiques de tots els nostres col·legiats.

La resta de requeriments i requisits de les esmentades Lleis, el CETIM ja els ofereix a través de la nostra pròpia web.

 

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Mòbil: 691 93 25 94

De dilluns a dijous: 9.00h a 17.00 h
Divendres: 9.00h a 15.00 h

certificado


Desarrollado por ATTEST