COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA - Formació
  • linkedin
  • facebokk
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Formació

 

Formació continuada

Des del Col·legi apostem pel servei de formació. La clau de l'èxit en el teu treball és el reciclatge continu i l'actualització dels teus coneixements.

Al Col·legi trobaràs cursos específics i adreçats a les teves necessitats, així com jornades tècniques de curta durada per estar al dia sense invertir gaire temps. Troba la teva fórmula però mai no deixis de formar-te!

Formació al Col·legi (presencial) o Formació en línia (a distància): a través de la plataforma de formació del COGITI (www.cogitiformacion.com) pots formar-te a distància i en l'horari que tu prefereixis. Un tutor especialitzat atendrà els teus dubtes en tot moment.

* A l'agenda d'activitats del web www.cetim.cat trobaràs tota la programació que tenim prevista en tot moment.

Convenis amb centres de formació

Per tal de poder oferir tot tipus de formació tenim també convenis amb els principals centres de formació de la comarca.

* Consulta el llistat actualitzat de convenis amb centres de formació a l'apartat de serveis del web www.cetim.cat.

També pots gaudir de les condicions de col·legiat en tots els cursos que ofereixen els col·legis de la Intercol·legial Tècnica de la Catalunya Central Bages i del Consell de Col-legis d'Enginyers Tècnics Industrials (CCETIC).

Ajudes per a formació

El Col·legi compta amb un programa d'ajuts per a màsters i postgraus (sense titulació acadèmica) i cursos d'ampliació d'estudis organitzats per entitats reconegudes i relacionades amb l'enginyeria, el desenvolupament i l'aplicació de la professió.

* Consulta les bases per a l'atorgament d'ajuts econòmics per a l'ampliació de la formació de les persones col·legiades del CETIM a l'apartat de formació del web www.cetim.cat, també hi trobaràs la sol·licitud per demanar aquests ajuts econòmics.

Ajudes per a ERASMUS

El Col·legi compta amb un programa d'ajuts per a ERASMUS per tal de contribuir amb totes les persones precol·legiades perquè puguin tenir la possibilitat de desenvolupar-se i compartir coneixements i experiències en institucions i organitzacions de diferents països.

* Si la teva situació ho requereix, sol·licita l'ajuda enviant un correu electrònic a cetim@cetim.cat.

Formació bonificada

El Col·legi està acreditat com a entitat organitzadora per a gestionar la bonificació dels cursos de formació que organitza. Si ets una empresa i vols que et gestionem gratuïtament aquesta bonificació només has de posar-te en contacte amb el Departament de Formació del CETIM i t' informarem de tots els passos que cal seguir i sobre el funcionament de les bonificacions. La inscripció del curs s'ha de fer almenys una setmana abans de l' inici.

Informació relacionada

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Mòbil: 691 93 25 94

De dilluns a dijous: 9.00h a 17.00 h
Divendres: 9.00h a 15.00 h

certificado


Desarrollado por ATTEST