COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA - Normes UNE EN, FTR i altres normatives
  • linkedin
  • facebokk
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

  • Estàs a:
  • Normes UNE EN, FTR i altres normatives

Normes UNE EN, FTR i altres normatives

El Col·legi posa a disposició de les persones col·legiades la consulta de normes UNE, les fitxes tècniques reduïdes dels vehicles i d'altres normatives:

Consulta de normes UNE

Amb motiu de l'acord que el Consejo General de Colegios Oficiales de Graduados e Ingenieros Técnicos Industriales de España (COGITI) té establert amb AENOR, totes les persones col·legiades poden accedir, en format consulta, al servei de consulta de normes UNE D'AENOR, el qual et permet consultar tot el catàleg complet de normes UNE, en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu, sempre previ registre al web del COGITI i prèvia validació del Col·legi, sempre que es disposi de la quota d'habilitació de serveis, 100€/anuals (et permet consultar tota la normativa UNE que vulguis, així com de disposar de les primeres 24 hores gratuïtes del servei del lloguer d'equips).

Mitjançant al web de gestió de llicències i software, COGITI TOOLBOX, totes les persones col·legiades poden adquirir normativa UNE, amb un 20% de descompte sobre el preu total.

Petició de fitxes tècniques reduïdes (FTR)

Les fitxes reduïdes de vehicles són els documents necessaris per a la tramitació de la inspecció unitària de vehicles no matriculats anteriorment a Espanya i posats en el mercat directament pel seu titular o per a la consulta que calgui fer davant d´una reforma o modificació de vehicle.

Aquest servei proporcionat pel Col·legi, consisteix en la localització i lliurament de les fitxes tècniques reduïdes, d'acord amb les dades aportades per l'usuari, a través d'una bases de dades facilitada per una empresa autoritzada pel Ministerio de Industria, Turismo y Comercio.

  • Per fer la petició d'una FTR només cal que emplenis el formulari que trobaràs a la pàgina web www.cetim.cat (prèviament t'has de registrar amb el teu nom d'usuari i contrasenya).

Mitjançant també el servei de consulta de fitxes tècniques reduïdes de vehicles, del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio, totes les persones col·legiades que ho necessitin, poden consultar la base de dades de les contrasenyes d'homologació dels vehicles, actualitzada constantment per part dels fabricants i representants de vehicles, a través del gestor GIAVEH (Gestión Integrada de Aplicaciones de Vehículos):

DL- Abstract / Compliment Legal

El DL Abstract és l'eina que facilita l'accés a tota la legislació vigent aplicable a les empreses, productes i serveis per mitjà d'Internet. Un sistema de fitxes facilita la consulta de directives, lleis, decrets, ordres, resolucions i ordenances municipals. Uns avisos alerten de les modificacions, actualitzacions o nova normativa apareguda.

  • Per sol·licitar l'alta al servei només cal que enviïs un correu a cetim@cetim.cat.

 

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Mòbil: 691 93 25 94

De dilluns a dijous: 9.00h a 17.00 h
Divendres: 9.00h a 15.00 h

certificado


Desarrollado por ATTEST