COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA - Notícies - ELS GRANS REPTES DE LA INDÚSTRIA
  • linkedin
  • facebokk
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Notícies

13
feb
2020

ELS GRANS REPTES DE LA INDÚSTRIA

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El Col·legi, conjuntament amb d'altres entitats, col·labora en un acte que tindrà lloc el proper divendres 14 de febrer de 2020, a les 16 h, a l'empresa AUSA, c/ Castelladral, 1, de Manresa, podrem gaudir de la conferència "ELS GRANS REPTES DE LA INDÚSTRIA" a càrrec del Sr. Xavier Marcet, president de Lead to Change.

El Col·legi, conjuntament amb d'altres entitats, col·labora en un acte que tindrà lloc el proper divendres 14 de febrer de 2020, a les 16 h, a l'empresa AUSA, c/ Castelladral, 1, de Manresa, el Sr. Albert Hidalgo, director I+D a Ausa, ens parlarà sobre la indústria 4.0 i la innovació i el Sr. Xavier Marcet, president de Lead to Change, farà una conferència "ELS GRANS REPTES DE LA INDÚSTRIA" sobre la importància de combinar capacitats i oportunitats, de gestionar el talent i el no talent, de donar resultat i d'adaptar-se, de treballar l'agilitat en la incertesa, del lideratge i la importància de crear empreses arrelades.

Descarrega't el programa.

Mès Informació

  • documento pdf
    Programa ELS GRANS REPTES DE LA INDÚSTRIA

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Mòbil: 691 93 25 94

De dilluns a dijous:
9.00 h a 17.00 h (sense interrupció)
Divendres:
9.00 h a 15.00 h

certificado


Desarrollado por ATTEST