COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA - Notícies - FORMACIÓ EN LÍNIA
  • linkedin
  • facebokk
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Notícies

16
jul
2020

FORMACIÓ EN LÍNIA

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

A través de la plataforma del COGITI pots accedir a cursos en línea, a molt bon preu, a més com a persona col·legiada gaudiràs de condicions preferents.

Proyectos de iluminación interior y exterior con DIALUX
Diseño avanzado de instalaciones eléctricas de Baja Tensión
Diseño de la infraestructura de recarga del Vehículo Eléctrico según la ITC 52 del REBT
Normativa y su aplicación para la reforma y completado de vehículos
Automatismos neumáticos, oleohidráulicos y de vacio
Gestión de la Producción
Aplicación práctica del nuevo Reglamento de seguridad para instalaciones frigoríficas RD 552/2019

Per fer veure l'oferta de cursos que s'imparteixen i fer la corresponent inscripció t'has de dirigir a la plataforma.

Programa de beques:

Pots optar a la beca, si estàs en situació d'atur, si estàs afectat per un ERO o ERTE o tens una renda anual inferior als 15.000 € nets/any. La quantia de la beca consisteix en l'aplicació d'un descompte addicional del 25% sobre el 50% que ja és descomptat a les persones col·legiades de Col·legis adherits a la Plataforma, totalitzant un 75% de descompte sobre el preu base del curs. Consulta'n les condicions aquí.

Professors:
Si estàs interessat a impartir un curs com a professor només cal que ens facis arribar la teva proposta al Col·legi. Al CETIM ja hi ha varis col-legiats que tenen permanentment el seu curs a la plataforma.


 

 

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Mòbil: 691 93 25 94

De dilluns a dijous:
9.00 h a 17.00 h (sense interrupció)
Divendres:
9.00 h a 15.00 h

certificado


Desarrollado por ATTEST