COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA - Notícies - ASSEGURANÇA D'ACCIDENTS COMPLEMENTARIA PER A EMPRESES D'ENGINYERIA
  • linkedin
  • facebokk
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Notícies

6
abr
2021

ASSEGURANÇA D'ACCIDENTS COMPLEMENTARIA PER A EMPRESES D'ENGINYERIA

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Tens ben assegurades a les persones treballadores de la teva empresa? El XIX conveni col·lectiu de sector d'empreses d'enginyeria i oficines d'estudis tècnics diu en el seu article 30.1 que: "Per cobrir els riscos dels viatges de servei, la direcció de l'empresa concertarà l'establiment d'una assegurança d'accidents, complementaria de l’obligatòria, sempre que no tingui en vigor algun altre assegurança de més àmplia cobertura. El capital assegurat no serà mai inferior a 22.000 € i cobrirà les contingències de mort, incapacitat permanent absoluta i gran invalidesa, derivades d'accident de treball“.

Recorda que a través de la nostra mútua, MUPITI, et podem oferir aquesta assegurança d'accidents complementària a un preu molt econòmic, per a més informació, pots contactar directament amb el Col·legi, o bé, directament amb la gestora comercial de MUPITI a Catalunya, Érika Recio, a través del telèfon, 695314297, i de la seva a/e, erika.recio@mupiti.com.

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Mòbil: 691 93 25 94

De dilluns a divendres:
8.30h a 14.30 h

certificado


Desarrollado por ATTEST