COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA - Notícies - AVANTATGES EN EL PAGAMENT DEL SEGON TRAM DE LA QUOTA COL·LEGIAL
  • linkedin
  • facebokk
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Notícies

8
set
2020

AVANTATGES EN EL PAGAMENT DEL SEGON TRAM DE LA QUOTA COL·LEGIAL

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Aquest any, donada la singularitat per tots coneguda, la Junta de Govern ha cregut convenient endarrerir aquest segon pagament al mes de setembre, per tal de què, tot i que es tracte d’un petit import, no arribi dins del període crític o excepcional que tots estem passant.

Et recordem que la quota col·legial anual es fa efectiva en dos pagaments iguals i semestrals. Aquest any, donada la singularitat per tots coneguda, la Junta de Govern ha cregut convenient endarrerir aquest segon pagament al mes de setembre, per tal de què, tot i que es tracte d’un petit import, no arribi dins del període crític o excepcional que tots estem passant. Addicionalment, i com ja es fa sempre amb les persones col·legiades que es troben en situació d’atur o amb situacions excepcionals, enguany tots els autònoms (exercici lliure) i totes les persones col·legiades que han patit un ERO, ERTO o una reducció de jornada i sou dins d’aquest període, poden sol·licitar la condonació d’aquest segon tram de la quota col·legial.

Per fer-ho efectiu, cal sol·licitar-ho al Col·legi abans del dia 10 de setembre per algun dels canals habituals i enviant el justificant corresponent.

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Mòbil: 691 93 25 94

De dilluns a dijous:
9.00 h a 17.00 h (sense interrupció)
Divendres:
9.00 h a 15.00 h

certificado


Desarrollado por ATTEST