COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA - Notícies - VOLS ESTUDIAR ENGINYERIA? CONSULTA LA GUIA DE TITULACIONS
  • linkedin
  • facebokk
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Notícies

9
jun
2021

VOLS ESTUDIAR ENGINYERIA? CONSULTA LA GUIA DE TITULACIONS

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El COGITI habilita un portal per oferir als estudinats la informació necessària per triar els títols de Grau en Enginyeria de l'àmbit industrial: gairebé el 50% dels títols no donen accés a professió regulada.

Per ajudar a els estudiants a aclarir els seus dubtes i que siguin conscients en tot moment de la informació necessària sobre les titulacions de Grau en Enginyeria a cursar, el Consejo General de la Ingenieria Técnica Industrial d'Espanya (COGITI) ha posat a la seva disposició una "Guia de titulacions" a la seva pàgina web corporativa.

En l'actualitat hi ha més de 130 títols de Graus en Enginyeria de l'àmbit industrial que no atorguen atribucions professionals, els denominats "graus blancs" i, per tant, no habiliten per a l'exercici de professió regulada, el que en molts casos suposa un engany per als alumnes.

En termes percentuals, en el sistema universitari espanyol hi ha 296 titulacions d'Enginyeria de l'àmbit industrial, de les quals només una mica més de la meitat, el 55,41% (164), permeten l'accés a la professió regulada, davant el 44, 59% restant (132 titulacions) que no permet aquest accés.

D'aquesta manera, de forma fàcil i intuïtiva, els estudiants poden seleccionar, al desplegable habilitat per a això, les titulacions que desitgin, ofertes per les universitats de tot el territori espanyol, i comprovar no només si donen accés a professió regulada i atorguen atribucions professionals, sinó a més una altra informació d'interès com les sortides professionals, la possibilitat d'obtenció del títol de euroingeniero, l'accés a la funció pública, o els nivells MECES i EQF, entre d'altre informació.

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Mòbil: 691 93 25 94

De dilluns a divendres:
8.30h a 14.30 h

certificado


Desarrollado por ATTEST