COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA - Notícies - Universitat Catalana d'Estiu a Manresa
  • linkedin
  • facebokk
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Notícies

27
jun
2019

Universitat Catalana d'Estiu a Manresa

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Els propers dies, de l'1 al 5 de juliol, es portaran a terme una sèrie d'activitats en el marc de la Universitat Catalana d'Estiu. El Col·legi, entre d'altres empreses i institucions ha donat suport al projecte, és per aquest motiu que, posem a disposició dels nostres col·legiats i col·legiades un parell d'acreditacions per poder participar en totes les activitats.

T'adjuntem el programa de les activitats que es portaran a terme en el marc de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) a Manresa, els propers dies de l'1 al 5 de juliol, després d'estrenar-se l'any passat coincidint amb els 50 anys de celebració a l'edició de Prada. L'UCE és un punt de trobada d'arreu dels Països Catalans, farcida d'activitats amb l'objectiu de potenciar els coneixements, la cultura i la llengua del nostre país.

El Col·legi, entre d'altres empreses i institucions ha donat suport al projecte, és per aquest motiu que, posem a disposició dels nostres col·legiats i col·legiades un parell d'acreditacions per poder participar en totes les activitats.

Si hi estàs interessat/da posa't en contacte amb nosaltres, al correu electrònic cetim@cetim.cat o bé al telèfon 938725762.

Esperem que sigui del teu interès!

Mès Informació

  • documento pdf
    Programa UCE Manresa 2019

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Mòbil: 691 93 25 94

De dilluns a dijous:
9.00 h a 17.00 h (sense interrupció)
Divendres:
9.00 h a 15.00 h

certificado


Desarrollado por ATTEST