COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA - Notícies - NOVETATS EN L’ASSEGURANÇA DE MUPITI PROFESSIONAL
  • linkedin
  • facebokk
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Notícies

23
nov
2021

NOVETATS EN L’ASSEGURANÇA DE MUPITI PROFESSIONAL

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

A la darrera Assemblea General de MUPITI es van aprovar una sèrie de canvis en l'assegurança MUPITI Professional. S'ha elaborat un document on es resumeixen les modificacions incorporades, que són vigents des de l'1 de juliol de 2021, a l'efecte de procediment de subscripció, així com la comparativa amb la situació anterior al canvi.

Consulta el document.

D'entre les modificacions realitzades, es destaca:

  • La possibilitat de regularitzar quotes endarrerides, amb les condicions i els terminis establerts a l'Apèndix 13; si bé, en el període de cobertura d'aquestes quotes queden excloses les garanties de les prestacions de risc.
  • L'ampliació de les bonificacions de quota, d'acord amb la situació que contempla l'article 32 de la Llei 20/2007, d'11 de juliol, de l'Estatut del treball autònom, al supòsit que al mutualista li sobrevingui una discapacitat en un grau superior o igual al 33%, reconeguda amb posterioritat a 1 de gener de 2019. En aquest cas, sempre que el mutualista hagi causat alta a l'assegurança MUPITI Professional amb el corresponent pagament de quotes, podrà beneficiar-se de les bonificacions de les quotes de l'assegurança previstes per als mutualistes amb un grau de discapacitat superior o igual al 33%.

Per altra banda, amb la intenció d'ajudar als mutualistes que optin per MUPITI com a alternativa al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA), per mitjà de l'alta a l'assegurança Mupiti Professional, s'ha dissenyat una guia en la qual es detallen els requisits necessaris per a tramitar l'alta en aquesta assegurança, així com per a la suspensió i la reactivació d'aquesta, a través de la plataforma MUPITI PROFESSIONAL DIGITAL (MPD), amb un recordatori de les característiques i cobertures principals del producte, i els seus avantatges.

Et recordem que, per poder contractar l'assegurança MUPITI Professional, el primer que caldrà tenir en compte és:

  • Estar col·legiat/da amb atribucions professionals.
  • No haver realitzat l'activitat per compte propi en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA), en cap dels epígrafs professionals d'Enginyeria (321/ 843.1).

 

 

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Mòbil: 691 93 25 94

De dilluns a dijous: 9.00h a 17.00 h
Divendres: 9.00h a 15.00 h

certificado


Desarrollado por ATTEST