COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS I GRADUATS DE MANRESA - Inicio COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS I GRADUATS DE MANRESA

Col.legi d´Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Inicio

Notícies

Veure més

Ofertes de treball

 • 17 Febrer 2017
  Director técnico // Servicio de prevención ajeno

  La persona seleccionada será la encargada de dirigir el servicio de Prevención de Riesgos laborales, para que se ejecuten las actividades y acciones tanto administrativas como de campo, necesarias para gestionar correctamente la prevención en las empresas clientes y a nivel interno, además de controlar que estén acorde con la normativa en prevención y los estándares de calidad. Las funciones principales ha desarrollar son: Dirección técnica del SPA y de consultoría. Asesoramiento a los técnicos. Asignación de la cartera de clientes a los técnicos. Selección del personal técnico. Colaborar con dirección general en fijar y evaluar objetivos, comisiones, salarios, etc. Visitas conjuntas técnico/comerciales. Elaboración e implantación de procedimientos y metodologías de trabajo para los técnicos de PRL. Detectar y planificar conjuntamente con RRHH la política de formación del personal técnico de la empresa. Técnico PRL responsable de las grandes cuentas. Asesoramiento y control de la implantación e integración de la prevención interna de la empresa. Relación con instituciones: Autoridad Laboral, Instituto Catalán de Seguridad y Salud Laboral, Inspección de trabajo, INSHT y MATEPS.

 • 15 Febrer 2017
  Enginyer

  Es precisa Enginyer col·legiat. Les tasques a realitzar seran valorar pressupostos, gestions tècniques, suport en direccions d'obra i legalització de les instal·lacions executades.

 • 14 Febrer 2017
  Tècnic comercial

  En dependència de la Direcció Comercial, formarà part de l'equip Tècnic Comercial per tal de confeccionar i gestionar pressupostos i comandes. És imprescindible un domini fluid de l'anglès per tal de poder atendre als clients que majoritàriament son internacionals.

 • 07 Febrer 2017
  Enginyer de Processos - junior

  Sota dependència de la direcció de la Fàbrica es requereix un Enginyer de Processos. Participant i redactant els procediments e instruccions necessaris per al funcionament del departament de producció, proposar i realitzar les accions correctives derivades de les no conformitats produïdes en el desenvolupament de les seves activitats, seguiment i control de les sol·licituds de probes industrials, gestió i seguiment de noves instal·lacions/processos tant a nivell de grans projectes com de petites inversions etc.

Veure més

Accés Privat


Agenda

febrer 2017

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272812345
6789101112
 • 22
  feb
  Mesures de soroll i funcionament dels programes de càlcul i aplicacions específiques CESVA
 • 28
  feb
  EXCEL AVANÇAT: Eina de Business Intelligence (Taules dinàmiques. Macros. PowerPivot. Power View)

  -PowerPivot i PowerView ofereixen als usuaris d'Excel la possibilitat de treballar més enllà de les limitacions que actualment té el propi full de càlcul; entre elles, es destaca el no límit de treball en files i columnes, o la integració de dades directament des de fonts externes sense necessitat d'incorporar-les al propi Excel, així com també el fet de poder generar i treballar amb taules, gràfics i taulers de control de manera interactiva o la possibilitat de treballar amb dades de diferents taules relacionades sense necessitat de generar taules intermitges o fent ús de funcions com BUSCARV / CONSULTAV. -Conèixer les eines que ens permetin respondre a preguntes relatives a grans volums d'informació disponible però que sovint no tenim temps per a analitzar. Creació d'indicadors per a fer la informació més comprensible i automatitzar el procés de recollida de dades. -En definitiva, el curs permetrà dominar una eina d'anàlisi de dades capaç de proporcionar-li un potencial d'anàlisi i de càlcul inigualable

 • 28
  feb
  Verificació de Màquines i Quadres Elèctrics

  Conèixer les mesures de verificació elèctrica que s'han de realitzar en màquines i quadres elèctrics, segons les normes EN 60204-1, EN 61439-1 i EN 60335-1.

Més esdeveniments

Vídeo

 

Col·legi Professional d'Enginyers Tècnics Industrials
i Graduats de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Fax: 93 872 34 44

De dilluns a dijous:
9.00 a 14.00 h - 15.30 a 19.00 h
divendres:
9.00 a 14.00 h


Desarrollado por ATTEST