COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS I GRADUATS DE MANRESA - Inicio COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS I GRADUATS DE MANRESA

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Inicio

Notícies

 • 18 Gener 2018
  Jornada tècnica les 5's d'ordre i neteja

  El dimecres 31 de gener impartirem al Col·legi la jornada sobre les 5's d'ordre i neteja. Les 5S són una eina de millora contínua basada en la utilitat de les coses, l'ordre, la neteja i la disciplina en l'acompliment dels estàndards definits. Amb aquesta jornada es pretén donar formació pràctica de com implantar les 5S en una organització.

 • 17 Gener 2018
  SERVEI D'ARXIU i Custòdia de Documentació i Altres

  El Col·legi posa a disposició dels seus Col·legiats un espai físic a Manresa, degudament condicionat, perquè els col·legiats puguin emprar-lo com a arxiu de tot allò que desitgin, encara que està pensat principalment per: llibres, projectes, col·leccions, plànols, apunts, maquinària d'ofimàtica en desús, mobiliari en desús, recanvis, estocs, etc.

 • 16 Gener 2018
  Curs: La responsabilitat penal de les persones jurídiques. Corporate Compliance

  El mes de febrer impartirem al CETIM el curs sobre la responsabilitat penal de les persones jurídiques.

 • 11 Gener 2018
  Aprofita-ho! La campanya de MUPITI s'acaba el dia 31/01

  Recorda que tens temps fins el dia 31 de gener per contractar els dos productes que la nostra mutualitat, MUPITI, té en campanya.

 • 10 Gener 2018
  La importància de tenir coberta la Responsabilitat Civil Professional com a Enginyer/a

  Et reiterem de nou la importància de tenir coberta la Responsabilitat Civil Professional com a Enginyer/a, per aquest motiu t'informem que el col·legi ofereix als seus col·legiats i col·legiades una immillorable assegurança de responsabilitat civil professional, contractada amb MAPFRE EMPRESAS Compañía de Seguros, SA, a través de la corredoria d'assegurances Adartia Global, S.A., que gràcies a la seva negociació col·lectiva permet cobertures àmplies i ajustades a les necessitats del nostre col·lectiu i de la nostra professió, a uns preus excel·lents.

Veure més

Ofertes de treball

 • 18 Gener 2018
  Técnico programador industrial

  Responsable del desarrollo de sistemas automatizados de control y gestión de soluciones de identificación y etiquetado, tanto de la parte económica (planificación y costes) como técnica (operación, calidad y rendimiento). Funciones y tareas: Diseñar y desarrollar software de control en el ámbito de soluciones y proyectos de identificación y etiquetado. Colaboración con los Responsables de Proyecto para estimaciones y propuesta de soluciones. Trabajo en equipos multidisciplinares de desarrollo y puesta en marcha de soluciones para automatizar procesos productivos de codificación, marcaje, etiquetaje y trazabilidad. Desarrollo de documentación técnica: descriptivo de funcionamiento, manual de operación, esquemas, etc… Puesta en marcha de instalaciones en casa del cliente según requisitos del proyecto. Asistencia técnica de incidencias y mantenimiento para nuestros clientes.

 • 12 Gener 2018
  Manufacturing Engineer

  Funciones y tareas: Comunicación entre oficina técnica y dpto. Ingeniería. Gestión de la ejecución de los procesos de mejora. Seguimiento materiales. Contacto con encargados. Reportar a oficina técnica las incidencias, etc.

 • 11 Gener 2018
  Responsable electrònica departamento I+D

  Coordinará el diseño de la electrónica embebida para entorno industrial del departamento para desarrollar la mejor solución y crear una arquitectura sólida y escalable para los productos propios de la empresa.

 • 11 Gener 2018
  Ingeniero de producción

  Supervisión diaria de la producción, nexo entre Manager de Ingeniería y el personal de producción. Además, participará en la optimización de los procesos en términos de productividad e implantación de mejoras. Funciones y tareas: Análisis y mejora de procesos actuales. Estudio detallado e implantación de mejoras. Análisis y diseño de nuevos procesos. Estudio y aseguramiento de la producción.

Veure més

Accés Privat


Agenda

gener 2018

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
 • 16
  gen
  Elaboració de projectes d’activitats

  El curs pretén donar una visió completa del marc legal i tècnic que envolta les activitats. Al finalitzar-lo, els participants hauran assolit els coneixements que els hi permetrà realitzar projectes d'activitats tècnicament solvents, i podran defensar i orientar les actuacions professionals d'acord amb allò que demana l'Administració.

 • 26
  gen
  A les instal·lacions de l'empresa DAMM

  La visita permetrà veure tot el procés productiu i esl avanços tecnològics 4.0 implantats a la planta

 • 31
  gen
  Les 5's d'ordre i neteja

  Donar formació pràctica de com implantar les 5S en una organització.

Més esdeveniments

Vídeo

 

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Fax: 93 872 34 44

De dilluns a dijous:
9.00 a 14.00 h - 15.30 a 19.00 h
divendres:
9.00 a 14.00 h


Desarrollado por ATTEST