COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS I GRADUATS DE MANRESA - Inicio COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS I GRADUATS DE MANRESA

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Inicio

Notícies

 • 15 Març 2018
  Dijous, 22 de març, tarda d'actes al Col·legi, EAE Business School i Assemblea

  A les 18.00 h Jornada informativa sobre el màster MBA de l'escola de negocis EAE Business School i a les 19.00 h Assemblea General Ordinària del Col·legi.

 • 15 Març 2018
  1a Trobada de NETWORKING adreçat a dones empresàries, directives, professionals i emprenedores

  T'informem que la Unió Empresarial de l'Anoia organitza la 1a Trobada de NETWORKING adreçat a dones empresàries, directives, professionals i emprenedores de Catalunya, que tindrà lloc el proper dimecres, 21 de març, de 8.30 a 17.00 h, acció que té l'objectiu de crear una xarxa útil de contactes entre dones d'empresa de diferents sectors, on permetrà identificar noves oportunitats de negoci, cooperació i/o col·laboració.

 • 13 Març 2018
  Bonificació addicional per traspassar el teu pla de pensions al PPA de MUPITI

  T'informem que si traspasses el teu pla de pensions o PPA al pla de previsió assegurat de MUPITI, a partir de 6.000 euros, serà bonificat amb un % sobre l'import traspassat que s'ingressarà en el compte corrent del mutualista.

 • 09 Març 2018
  Jornades empresarials 2018

  Consulta la relació de les jornades empresarials previstes per aquest 2018 i que es duran a terme al Centre d'Iniciatives per l'Ocupació "Cal Gallifa", Ps/ Gallifa, 1, 2a planta, de Sant Joan de Vilatorrada.

 • 06 Març 2018
  Curs intensiu d'anglès per a Enginyers a Dublín

  T'informem que del 9 al 13 d'abril de 2018 el COGITI (Consejo General de la Ingeniería Técnica Industrial), en col·laboració amb Engineers Ireland (Associació representativa de l'enginyeria a Irlanda), organitza el seu 8è Curs intensiu d'anglès per a Enginyers a Dublín.

Veure més

Ofertes de treball

 • 19 Març 2018
  Ingeniero/a de procesos

  En un primer período de 6-12 meses aprox. desarrollará funciones en prácticamente todas las posiciones de la fábrica: preparación de pastas, bobinador, control de calidad, ayudante de máquina, maquinista, funciones de encargado, con el fin de obtener el conocimiento profundo del proceso de fabricación y, con el tiempo, poder llegar a una posición de responsabilidad acorde a su formación como adjunto a Dirección de Fabricación. Funciones después de conocer el proceso productivo: control total del proceso continuo, conocimiento de las variables que tienen influencia sobre el proceso, resolución inmediata de incidencias para evitar el Paro del proceso productivo, seguimiento de las señales que se generan durante el proceso de fabricación, proponer mejoras del proceso, gestión del personal, etc.

 • 15 Març 2018
  Enginyer firmware

  Incorporar-se a l'equip de programari i entrar en la metodologia Agile. Code review del FW. Entrar en el desenvolupament i manteniment de programari. Identificar, llistar i implementar els requisits en un sistema. Col·laborar amb els altres enginyers de diferents disciplines per definir l'arquitectura, fer el disseny i les interfases del producte. Investigar futures tendències. Creació de testos automatitzats pel programari desenvolupat.

 • 15 Març 2018
  Tècnic de qualitat

  Executar i complir amb el pla de qualitat. Gestionar les reclamacions del clients i dels proveidors. Executar i supervisar que es realitzin els procediments pels controls de qualitat en totes les àrees de producció...

 • 13 Març 2018
  ELECTRONIC ENGINEER: TEST & VALIDATION

  To develop, perform, judge & document test plan for Engine Control Unit (ECU) at design stage for gasoline/diesel powertrain system (so-called Design Validation), either in mechanics and electronics. With close cooperation from other DENSO colleagues, this position acts as a test engineer from hardware inspection, evaluation & testing point of view for the development of automotive Electronic Control Units. Electronic components development (test and validation area). Link with Germany Technical Center.

Veure més

Accés Privat


Agenda

març 2018

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
2627281234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678
 • 7
  març
  Taller de gimnàstica abdominal hipopressiva

  Les tècniques hipopressives es realitzen mitjançant exercicis físics rítmics complexos de re-programació corporal que permeten al sistema nerviós cerebral modificar l'esquema corporal i emocional, i que tenen la característica en comú de disminuir la pressió intra-abdominal. Amb aquests exercicis aconseguim retornar aquesta funció re-programant la resposta muscular.

 • 13
  març
  El nou reglament d'emmagatzematge de productes químics (EPQ RD 656/2017) i les seves Instruccions Tècniques complementàries MIE APQ 0 a APQ 10.

  Conèixer i identificar quines instal·lacions estan afectades pel nou Reglament i les seves ITC. Conèixer les obligacions legals derivades d'aquest nou reglament, i els principals canvis. Saber implantar un sistema de control de les seves instal·lacions adaptat a les exigències reglamentàries. Saber programar les Inspeccions i Revisions periòdiques de les seves instal·lacions d'acord a les exigències legals.

 • 22
  març
  Convocatòria d'Assemblea General Ordinària

  En compliment dels Estatuts del Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa es convoca l'Assemblea General Ordinària per al dijous, 22 de març, a les 19.00 h, en primera convocatòria, i a les 19.30 h, en segona convocatòria, a la sala d'actes del CETIM, Plana de l'Om, 6, 2n 2a de Manresa.

 • 22
  març
  Jornada informativa sobre el màster MBA de l'escola de negocis EAE Business School

  La prestigiosa escola de negocis EAE Business School, amb més de 50 anys d'existència i d'èxits formant a directius i professionals ofereix a tots els col·legiats i col·legiades del CETIM un descompte del 50% en tots els seus cursos a distància, online o semipresencials, i en especial en el màster MBA.

Més esdeveniments

Vídeo

 

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Fax: 93 872 34 44

De dilluns a dijous:
9.00 a 14.00 h - 15.30 a 19.00 h
divendres:
9.00 a 14.00 h


Desarrollado por ATTEST