COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA - Acompanyament per ser presents a les xarxes socials
  • linkedin
  • facebokk
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Acompanyament per ser presents a les xarxes socials

No tens temps de dur a terme una gestió de les xarxes socials d'una forma òptima i eficient? D'actualitzar-te en un món que està en constant evolució? De planificar una estratègia i objectius a assolir mitjançant les xarxes?

Des del Col·legi oferim a totes les persones col·legiades, un servei per donar-te l'empenta que el teu negoci necessita per ser present a les xarxes socials, apropar-te als teus clients amb una comunicació òptima i enèrgica al 100%, arribar a les persones que els interessa el què fas i dona'ls-hi un servei d'atenció al client digital.

En el cas que la teva situació ho requereixi, podem oferir-te un servei més complet a través de les nostres empreses col·laboradores, amb preus preferents per a persones col·legiades. Si t'interessa posa't en contacte amb nosaltres, enviant un correu electrònic a cetim@cetim.cat i te n'informarem amb més detall.

Treu-li suc a la xarxa!

 

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Mòbil: 691 93 25 94

De dilluns a dijous: 9.00h a 17.00 h
Divendres: 9.00h a 15.00 h

certificado


Desarrollado por ATTEST