COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA - Premi Promoció del Territori
  • linkedin
  • facebokk
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Premi Promoció del Territori

El Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa, des de l'any 2010, atorga el premi "Promoció del territori" amb la finalitat de premiar i reconèixer la tasca de les persones o entitats, de qualsevol àmbit, que destaquen per la seva trajectòria en la defensa i la promoció del territori. L'acte de lliurament d'aquest guardó tindrà lloc en el marc del Sopar de Germanor i d'Homenatge al Col-legiat de l'any en curs.

Aquest premi simbolitza l'esperit per la lluita en defensa i promoció del territori, i està dotat d'un alt component simbòlic i una elevada significació de reconeixement social. Cada any un jurat escollirà un únic guanyador, dotant-lo així d'un plus d'exclusivitat i prestigi.

El jurat del premi "Promoció del Territori" està composat per a 7 persones designades pel Col·legi, i és l'encarregat de considerar en la seva elecció el grau d'implicació dels candidats amb el territori, la trajectòria professional i/o social de la persona o entitat, la qualitat tècnica o humana de l'activitat en defensa i promoció del territori escollida i el seu grau de projecció.

Pel que fa al disseny del guardó, es tracta d'una obra de Jaume Soldevila, arquitecte tècnic, decorador i interiorista. L'obra consta d'una base de pedra amb placa honorífica i una altra part de bronze amb forma original. L'escultura recorda el monument de la recreació de la Sèquia situat a la plaça del Bages de Manresa, que l'any 2005 va ser renovat pel mateix creador del premi.

X edició del premi "Promoció del Territori"

L'any 2019, reunit a Manresa el jurat i després de les deliberacions oportunes, acorda fer públic el veredicte següent: el premi "Promoció del Territori" és pel:

CENTRE DE FORMACIO PRÀCTICA

Situat a Manresa (Bages), el Centre de Formació Pràctica ofereix formació especialitzada i suport tècnic a les empreses en el desenvolupament dels seus projectes. Nascut l'any 2001, el CFP és fruit de la voluntat d'un grup d'empresaris i institucions de la comarca del Bages de crear un centre de formació pràctica per al sector del metall. Gràcies a aquest consens entre sector públic i privat, avui la indústria del metall compta amb una entitat que n'impulsa la seva competitivitat formant professionals qualificats i col·laborant amb les empreses en l'àmbit tecnològic.

El Centre de Formació Pràctica és un centre de referència per a professionals i empreses del sector del metall i per a la indústria en general.

Es fa entrega del premi a la Sra. Emma Moreno, representant del Centre de Formació Pràctica,

CENTRE DE FORMACIÓ PRÀCTICA


  • CENTRE DE FORMACIÓ PRÀCTICA

 

IX edició del premi "Promoció del Territori"

L'any 2018, reunit a Manresa el jurat i després de les deliberacions oportunes, acorda fer públic el veredicte següent: el premi "Promoció del Territori" és per a:

FIBRACAT, Alta tecnologia y Comunicaciones (ALTECOM)

Avalats per anys d'experiència en comunicacions arreu del món, neix Fibracat, com a sol·lució a les noves tecnologies de fibra òptica fins la llar (FTTH) i dedicada a oferir servei de connexió a Internet de molt alta velocitat, mitjançant fibra òptica d'última generació (NGN) per a particulars i empreses de la Catalunya Central.

Es fa entrega del premi a la Sra. Meritxell Bautista, representant de FIBRACAT.

 

FIBRACAT, Alta tecnologia y Comunicaciones (ALTECOM)


  • FIBRACAT, Alta tecnologia y Comunicaciones (ALTECOM)

 

VIII edició del premi "Promoció del Territori"

L'any 2017, reunit a Manresa el jurat i després de les deliberacions oportunes, acorda fer públic el veredicte següent: el premi "Promoció del Territori" és per a:

TOUS

Fundada l'any 1920, va ser sota el lideratge de Rosa Oriol i Salvador Tous quan la marca va iniciar el seu ascens en apostar per un concepte de joieria innovador que es desmarcava de l'alta joieria tradicional.

Entre finals de la dècada dels 80 i principis dels 90, s'incorporen al negoci familiar les 4 filles del matrimoni, Rosa, Alba, Laura i Marta.

TOUS s'ha convertit en una marca joiera "lifestyle", amb les seves línies de bosses, fragàncies, rellotges, ulleres i accessoris, amb un posicionament de luxe assequible.

Amb presència en els 5 continents, amb més de 500 botigues, en ciutats com Barcelona, Madrid, Nova York, Miami, Shanghai, Tokio, Moscou, Ciudad de Mèxic o Dubai, TOUS es consolida com a marca global. I tot això mantenint els seus orígens i una part important de la seva activitat a la nostra ciutat de Manresa!

Es fa entrega del premi a la Sra Marta Tous, representant de TOUS.

 

TOUS


  • TOUS

 

VII edició del premi "Promoció del Territori"

L'any 2016, reunit a Manresa el jurat i després de les deliberacions oportunes, acorda fer públic el veredicte següent: el premi "Promoció del Territori" és per a:

L'Escola Politènica Superior d´Enginyeria de Manresa, la UPC de Manresa

L' EPSEM és un centre docent de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que imparteix estudis de Grau, Màster i Doctorat.

Els Graus que es donen són el Grau en Enginyeria de Recursos Energètics i Miners, el Grau en Enginyeria Elèctrica, el Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, el Grau en Enginyeria de Sistemes TIC, el Grau en Enginyeria Mecànica i el Grau en Enginyeria Química.

Pel que fa referència als Màsters i Doctorat s'imparteixen el Màster Universitari en Enginyeria dels Recursos Naturals (en la modalitat presencial i semi presencial), el Màster Universitari en Enginyeria de Mines i el Doctorat en Recursos Naturals i Medi Ambient.

El centre, creat l'any 1942 com a Escola de Facultatius de Mines continua essent l'única escola amb estudis d'enginyeria minera en el districte universitari de Catalunya.

Actualment, els prop de 900 estudiants que hi cursen els seus estudis li donen una dimensió idònia per establir una atenció personalitzada de professors i personal d'administració i serveis amb els universitaris.

El contacte estret del centre amb empreses de diversos sectors industrials del nostre Territori permet que els estudiants puguin fer pràctiques i el Treball Final de Grau (TFG) mitjançant Convenis de Cooperació Educativa.

L'EPSEM manté intercanvis internacionals amb universitats i institucions estrangeres d'Anglaterra, França, Alemanya, Itàlia, Romania, Perú, Xile, Brasil, Argentina, Mèxic, etc, on es poden realitzar estudis o el Treball Final de Grau.

En el Patronat de l'Escola hi són representades empreses de l'entorn, col·legis professionals, administracions locals i sindicats.

Se'ns dubte un símbol més del nostre Territori!!!

Es fa entrega del premi a el Sr. Enric Fossas, Rector Magnífic de la UPC de Catalunya i a la Directora de la UPC Manresa, Sra. Rosa M. Argelaguet.

L'Escola Politènica Superior d´Enginyeria de Manresa, la UPC de Manresa


  • L'Escola Politènica Superior d´Enginyeria de Manresa, la UPC de Manresa

 

VI edició del premi "Promoció del Territori"

L'any 2015, reunit a Manresa el jurat i després de les deliberacions oportunes, acorda fer públic el veredicte següent: el premi "Promoció del Territori" és per a:

AMPANS

AMPANS es va iniciar com una associació sense afany de lucre l'any 1965 per a un grup de pares i mares de la comarca del Bages preocupats per l'educació i la integració dels seus fills amb discapacitat intel·lectual, constituint l'inici del que avui és la Fundació AMPANS.

Un dels primers serveis que es va oferir va ser l'escola, amb l'objectiu d'atendre nens i nenes amb necessitats educatives especials, juntament amb la creació dels primers tallers d'integració sociolaboral.

Aquest fet va marcar clarament la trajectòria de creixement de l'Associació AMPANS, continuada després per la Fundació AMPANS, ja que l'any 2010 l'Associació es va transformar en Fundació, per tal de donar a la organització una major acreditació social i una major garantia i seguretat patrimonial.

Actualment la Fundació AMPANS, fidel al compromís de servei a les persones amb discapacitat de la comarca del Bages, presta els següents serveis: Escola d'Educació Especial, Acolliment Residencial, Atenció Diürna, Servei d´Inserció Laboral, Centre Especial de Treball, Servei a les famílies i Programa Vida Autònoma.

La Fundació AMPANS adquireix un compromís ètic en la seva gestió, amb la finalitat d'aconseguir el respecte dels drets fonamentals de les persones amb discapacitat intel·lectual, la promoció dels valors democràtics i les bones pràctiques.

Es fa entrega del premi al Sr. Domènec Casasayas, president de la Fundació AMPANS.

 

 

 

 

 

AMPANS


  • AMPANS

 

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Mòbil: 691 93 25 94

De dilluns a dijous:
9.00 h a 17.00 h (sense interrupció)
Divendres:
9.00 h a 15.00 h

certificado


Desarrollado por ATTEST