COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA - Notícies - Divendres 15 de novembre: Jornada sobre transformació digital a l’enginyeria
 • linkedin
 • facebokk
 • twitter
 • instagram
 • youtube

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

 • Estàs a:
 • Divendres 15 de novembre: Jornada sobre transformació digital a l’enginyeria

Notícies

11
nov
2019

Divendres 15 de novembre: Jornada sobre transformació digital a l’enginyeria

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Els col·legis professionals d’enginyeria tècnica i de graduats en enginyeria de Catalunya preparen per aquest divendres 15 de novembre, una destacada jornada que porta per títol “La Transformació Digital de l'Enginyeria” i comptarà amb importants experts del sector.

L'associació METGEC (Mesa d'Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya) organitza una jornada sobre transformació digital pel 15 de novembre. L'objectiu és "reflexionar sobre l'entorn digital de les activitats dels enginyers i treure'n conclusions útils per avançar cap a la inevitable i necessària digitalització".

PROGRAMA

A les 10 h. Miquel Darnés, president de la METGEC; i Xavier Font, vicepresident, donaran la benvinguda als assistents. Raúl Fuentes, especialista en enginyeria digital de la Universitat Politècnica de València, presentarà la primera ponència.

Després d'un coffee break tindrà lloc la taula rodona, amb moderació d'Albert Cuesta, periodista; i la participació de Xavier Torra, president d'Eurecat; Ramon Pastor, vicepresident mundial d'HP; i Núria Salan, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia. A continuació serà el torn de les ponències pràctiques de Lluís Verdaguer, fundador i CEO d'Effitronix; Antoni Magariños, subdirector General Adjunt de Serveis Tècnics de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya; i Mateo Valero, fundador i director del Barcelona Supercomputing Center.

Està previst que la jornada acabi a les 13.45 h. després de la cloenada de Jordi Puigneró, Conseller de Polítiques Digitals i Administració pública.

Dates i horaris: 15 de novembre, de 10 a 14 h.

Lloc: Sala d'actes d'ENGINYERS BCN (Consell de Cent, 365, Barcelona).

Inscripcions: jornadaenginyeria@lidera.cat.

Descarrega't el programa definitiu.

Mès Informació

 • documento pdf
  Programa jornada
 • formato desconocido
  Vídeo de presentació

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Mòbil: 691 93 25 94

De dilluns a dijous:
9.00 h a 17.00 h (sense interrupció)
Divendres:
9.00 h a 15.00 h

certificado


Desarrollado por ATTEST