COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS I GRADUATS DE MANRESA - Notícies - Apunta't i participa al sopar de la Festa de germanor i Homenatge al Col·legiat d'enguany! COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS I GRADUATS DE MANRESA

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

  • Estàs a:
  • Apunta't i participa al sopar de la Festa de germanor i Homenatge al Col·legiat d'enguany!

Notícies

13
abr
2018

Apunta't i participa al sopar de la Festa de germanor i Homenatge al Col·legiat d'enguany!

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Un any més el Col·legi celebrarà l'esdeveniment anual amb més ressò entre els seus col·legiats, col·legiades i empreses de la Catalunya Central: El sopar de la Festa de germanor i Homenatge al Col·legiat.

Un any més el Col·legi celebrarà l'esdeveniment anual amb més ressò entre els seus col·legiats, col·legiades i empreses de la Catalunya Central:

El sopar de la Festa de germanor i Homenatge al Col·legiat

Tal i com ja et vàrem avançar serà el divendres, 18 de maig, a les 20 h, a la Torre Busquet de Manresa. Enguany l'acte girarà entorn de l'Enginyeria i la Indústria 4.0! Per a més informació consulta el programa adjunt.

Per a una millor organització, t'agrairem que confirmis la teva assistència abans del 12 de maig, trucant al 938725762 o bé enviant un c/e a cetim@cetim.cat (en el cas d'intolerància alimentària comunicar-ho en el moment de la inscripció, enguany hi ha l'opció de menú vegetarià).

Com cada any, volem donar cabuda a la teva participació o a la de la teva empresa oferint-te els diferents mitjans publicitaris que disposa el Col·legi (web, revista, butlletí digital, festa patronal) per tal que tu o la teva empresa us hi pugueu anunciar.

Si estàs interessat, posa't en contacte amb nosaltres.

T'hi esperem!

Mès Informació

  • documento pdf
    FESTA_GERMANOR_2018

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Fax: 93 872 34 44

De dilluns a dijous:
9.00 a 14.00 h - 15.30 a 19.00 h
divendres:
9.00 a 14.00 h


Desarrollado por ATTEST