COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA - Notícies - Formació en línia

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Notícies

8
gen
2019

Formació en línia

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

A través de la plataforma del COGITI pots accedir a cursos en línia. Aquesta plataforma ofereix cursos en línia a molt bon preu, a més per ser col·legiat gaudiràs de condicions preferents. Per fer veure l'oferta de cursos que s'imparteixen i fer la corresponent inscripció t'has de dirigir a la plataforma.

A través de la plataforma del COGITI pots accedir a cursos en línia. Aquesta plataforma ofereix cursos en línia a molt bon preu, a més per ser col·legiat gaudiràs de condicions preferents. Per fer veure l'oferta de cursos que s'imparteixen i fer la corresponent inscripció t'has de dirigir a la plataforma.

A continuació et destaquem els cursos que començaran el dilluns 14 de gener de 2019:

Programa de beques:
Si estàs a l'atur o tens una renda anual inferior als 15.000 € nets/any. La quantia de la beca consisteix en l'aplicació d'un descompte addicional del 25% sobre el 50% que ja és descomptat als col·legiats de Col·legis adherits a la Plataforma, totalitzant un 75% de descompte sobre el preu base del curs. Consulta'n les condicions aquí.

Professors:
Si estàs interessat a impartir un curs com a professor només cal que ens facis arribar la teva proposta al Col·legi. Al CETIM ja hi ha varis col·legiats que tenen permanentment el seu curs a la plataforma.

Esperem que sigui del teu interès!

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Fax: 93 872 34 44

De dilluns a dijous:
9.00 h a 17.00 h (sense interrupció)
Divendres:
9.00 h a 15.00 h


Desarrollado por ATTEST