COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA - Notícies - Borsa de treball i orientació laboral
  • linkedin
  • facebokk
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Notícies

8
ago
2019

Borsa de treball i orientació laboral

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La borsa de treball del CETIM és un servei exclusiu per a col·legiats i col·legiades, mitjançant el qual empreses o entitats poden publicar la seva oferta per trobar el professional més adequat. Durant el 2018 es van publicar 117 ofertes. A més, per ajudar als col·legiats i col·legiades a tenir èxit en la recerca d’ocupació el Col·legi també ofereix un servei de suport, informació i assessorament.

La borsa de treball del CETIM és un servei exclusiu per a col-legiats i col-legiades, mitjançant el qual empreses o entitats poden publicar la seva oferta per trobar el professional més adequat. Durant el 2018 es van publicar 117 ofertes. Totes les persones col·legiades i precol·legiades tenen accés a la borsa de treball, només cal identificar-se a l'accés privat de la página web i seguidament anar a l'apartat de la borsa de treball.

Si busques feina pots donar-te d'alta del servei d'alertes dins l'apartat de la "Fitxa Col·legial" de la pàgina web. Cal seleccionar el clic de "Busco feina" i rebràs correus electrònics amb les noves ofertes publicades a la borsa de treball. L'APP del Col·legi també ofereix un servei d'alerta quan es publica una nova oferta.

SERVEI D'ORIENTACIÓ I REORIENTACIÓ LABORAL

Per ajudar als col·legiats i col·legiades a tenir èxit en la recerca d'ocupació el Col·legi també ofereix un servei de suport, informació i assessorament. S'analitza i s'avalua la predisposició i els recursos del candidat. Es defineixen clarament els objectius personals i s'estableixen expectatives realistes. S'optimitza els propis recursos, la formació i les competències. I finalment s'ofereixen les eines necessàries per optimitzar el procés global de recerca de feina.

Si la teva situació ho requereix, sol·licita el sevei enviant un correu electrònic a cetim@cetim.cat.

 

 

 

 

 

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Fax: 93 872 34 44

De dilluns a dijous:
9.00 h a 17.00 h (sense interrupció)
Divendres:
9.00 h a 15.00 h

certificado


Desarrollado por ATTEST