COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA - Notícies - Quina formació t'agradaria rebre?

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Notícies

19
des
2018

Quina formació t'agradaria rebre?

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

És el Col·legi qui s’ha d’adaptar a tu i no a l’inrevés. Envia’ns un correu electrònic a formacio@cetim.cat indicant quin curs t’agradaria fer, també si prefereixes horari de matí o de tarda. Forma’t en allò que t'interessa més! Millorar els canals de comunicació entre el Col·legi i tot el col·lectiu de persones col·legiades és essencial per oferir cursos que s’adaptin als gustos dels enginyers de l’àmbit industrial.

És el Col·legi qui s'ha d'adaptar a tu i no a l'inrevés. Envia'ns un correu electrònic a formacio@cetim.cat indicant quin curs t'agradaria fer, també si prefereixes horari de matí o de tarda.

Forma't en allò que t'interessa més!

Millorar els canals de comunicació entre el Col·legi i tot el col·lectiu de persones col·legiades és essencial per oferir cursos que s'adaptin als gustos dels enginyers de l'àmbit industrial.

Aquesta informació no caurà en sac trencat: des del CETIM organitzarem formacions seguint la teva voluntat i preparant cursos que comptin amb un mínim de membres interessats.
Apropar-nos als teus gustos és una prioritat.

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Fax: 93 872 34 44

De dilluns a dijous:
9.00 h a 17.00 h (sense interrupció)
Divendres:
9.00 h a 15.00 h


Desarrollado por ATTEST