COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS I GRADUATS DE MANRESA - Notícies - L'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà ens convida a una reunió de la Taula de la Construcció COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS I GRADUATS DE MANRESA

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

  • Estàs a:
  • L'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà ens convida a una reunió de la Taula de la Construcció

Notícies

12
feb
2018

L'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà ens convida a una reunió de la Taula de la Construcció

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Des de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) ens conviden a una reunió de la Taula de la Construcció el proper dimecres, 14 de febrero, a les 19.00 h, a la seu de l’ACEB. plaça Tarascón, 8, de Berga.

Des de l'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB) ens conviden a una reunió de la Taula de la Construcció el proper dimecres, 14 de febrer, a les 19.00 h, a la seu de l'ACEB. plaça Tarascón, 8, de Berga.

El motiu de la trobada, és tenir un canvi d'impressions amb l'ajuntament de Berga per buscar solucions conjuntes Ajuntament/Taula de la Construcció i sector, que puguin resoldre els problemes d'espais i habitatges del casc antic de Berga.

Serà una sessió de treball en la que comptarem amb l'alcaldessa de Berga, Montserrat Venturós, i dels tinents d'alcalde, Francesc Ribera, regidor delegat de l'àrea de governació, promoció econòmica i planificació pressupostària, i Oriol Camps regidor de l'àrea d'urbanisme i serveis públics. Serà una sessió oberta a tots els professionals que intervenen en el sector, constructors, arquitectes, aparelladors, enginyers, agents immobiliaris... per tal d'afavorir una pluja creativa d'idees, propostes i oportunitats per als espais del barri vell de Berga.

Per confirmar assistència contacteu direcatment amb l'ACEB a través de l'adreça electrònica a aceb@aceb.cat o trucant al 93 822 14 04.

Esperem que sigui del teu interès!

 

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Fax: 93 872 34 44

De dilluns a dijous:
9.00 a 14.00 h - 15.30 a 19.00 h
divendres:
9.00 a 14.00 h


Desarrollado por ATTEST