COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS I GRADUATS DE MANRESA - Notícies - Preparació d'oposicions d'accés per a enginyers tècnics industrials de la Generalitat de Catalunya

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

  • Estàs a:
  • Preparació d'oposicions d'accés per a enginyers tècnics industrials de la Generalitat de Catalunya

Notícies

6
set
2018

Preparació d'oposicions d'accés per a enginyers tècnics industrials de la Generalitat de Catalunya

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Curs en línea. L'objectiu fonamental d'aquest curs és que els opositors puguin disposar desenvolupament del temari específic per a oposicions al cos d'Enginyers Tècnics Industrials de la Generalitat de Catalunya.

El Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN) ha organitzat, conjuntament amb el CETIM, un curs en línia de preparació d'oposicions d'accés per a enginyers tècnics industrials / graduats en enginyeria de la Generalitat de Catalunya.

L'objectiu fonamental d'aquest curs és que els opositors puguin disposar desenvolupament del temari específic per a oposicions al cos d'Enginyers Tècnics Industrials de la Generalitat de Catalunya, segons RESOLUCIÓ GAP/4235/2006, de 14 de desembre, per la qual s'aprova i es fa pública la part específica dels temaris de les proves selectives per a l'accés al cos de diplomatura de la Generalitat, enginyers tècnics industrials; per a que posteriorment els alumnes poguessin estudiar-lo.
A més a més, s'indicaran recursos complementaris per a desenvolupament individual, unes bateries de tests, i el plantejament de supòsits pràctics amb una guia de resolució.

Les persones col·legiades al CETIM teniu preu de col·legiat.

IMPORTANT, per gaudir del preu de col·legiat cal fer la inscripció a través del web de EnginyersBCN, a l'apartat "altres inscripcions".

Un cop feta aquesta, caldrà que us poseu en contacte amb el Departament de Formació de EnginyersBCN (telèfon 934 961 420) i els indiqueu el Col·legi de procedència i el vostre número de col·legiat, d'aquesta manera us podran identificar i aplicar els mateixos drets d'inscripció aplicables per tot el col·lectiu d'enginyers.

Més informació.

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Fax: 93 872 34 44

De dilluns a dijous:
9.00 h a 17.00 h (sense interrupció)
Divendres:
9.00 h a 15.00 h


Desarrollado por ATTEST