COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS I GRADUATS DE MANRESA - Notícies - Formació bonificada per la Fundación Tripartita COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS I GRADUATS DE MANRESA

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Notícies

2
nov
2017

Formació bonificada per la Fundación Tripartita

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La formació bonificada per la Fundación Tripartita és el crèdit de formació que assigna el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Permet formar els treballadors bonificant els costos de formació amb càrrec a les quotes de cotització de la Seguretat Social a través de la Fundación Tripartita.

Anualment s'assigna a les empreses una quantia en concepte de crèdit de formació amb l'objectiu de realitzar accions formatives dirigides a la millora de la qualitat, de les capacitats i competències professionals dels seus treballadors.

Aquell import que no s'esgoti en formació executada durant l'exercici vigent es perdrà, i en començar el nou any, l'empresa disposarà automàticament d'un nou crèdit.

El Col·legi estem acreditats com a entitat organitzadora per a gestionar la bonificació de cursos de formació que organitzem. Aquestes gestions són gratuïtes per als cursos propis del col·legi.

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Fax: 93 872 34 44

De dilluns a dijous:
9.00 a 14.00 h - 15.30 a 19.00 h
divendres:
9.00 a 14.00 h


Desarrollado por ATTEST