COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS I GRADUATS DE MANRESA - Notícies - La Universitat Catalana d'Estiu arriba a Manresa

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Notícies

2
jul
2018

La Universitat Catalana d'Estiu arriba a Manresa

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

T'informem que el Col·legi ha col·laborat amb una aportació econòmica a la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) que enguany arriba a Manresa, del 5 al 10 de juliol, coincidint amb el seu 50è aniversari i amb el fet que la ciutat és al 2018 la Capital de la Cultura Catalana. El rector de la Universitat de Glasgow, Aamer Anwar, també advocat defensor de l'exconsellera d'Ensenyament Clara Ponsatí, farà la lliçó inaugural, el dia 5 de juliol, a les 12 del migdia, a l'Institut Lluís de Peguera.

T'informem que el Col·legi ha col·laborat amb una aportació econòmica a la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) que enguany arriba a Manresa, del 5 al 10 de juliol, coincidint amb el seu 50è aniversari i amb el fet que la ciutat és al 2018 la Capital de la Cultura Catalana. El rector de la Universitat de Glasgow, Aamer Anwar, també advocat defensor de l'exconsellera d'Ensenyament Clara Ponsatí, farà la lliçó inaugural, el dia 5 de juliol, a les 12 del migdia, a l'Institut Lluís de Peguera. Anwar encapçala la llista de personalitats que durant aquests dies passaran per la capital del Bages, entre els quals hi haurà destacats polítics, experts reconeguts en diferents matèries i altres personatges de diversos àmbits.

Les activitats es traslladaran a la tarda a l'Espai Plana de l'Om. A les 4 de la tarda hi haurà debats i diverses projeccions, que donaran pas a un cinefòrum a partir de les 6 amb la participació de noms destacats en cada una de les temàtiques que es tractin.

Les jornades acabaran cada dia amb un concert a la Plaça Major, a partir de les 10 del vespre.

Si fas clic aquí podràs consultar el contingut detallat tant del programa de cursos universitaris com dels actes, debats i espectacles previstos durant aquests dies a Manresa.

Esperem que sigui del teu interès!

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Fax: 93 872 34 44

De dilluns a dijous:
9.00 a 14.00 h - 15.30 a 19.00 h
divendres:
9.00 a 14.00 h


Desarrollado por ATTEST