COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS I GRADUATS DE MANRESA - Notícies - Documentació de l'actuació de l'enginyer als jutjats COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS I GRADUATS DE MANRESA

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

Tornar al Menú

Notícies

16
jun
2017

Documentació de l'actuació de l'enginyer als jutjats

Notícies

Vot:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Descarrega’t la documentació de la jornada tècnica sobre “L'actuació de l'enginyer als jutjats” impartida al CETIM el dia 15 de juny.

Èxit d'accidència a la la SESSIÓ SOBRE L'ACTUACIÓ DE L'ENGINYER ALS JUTJATS, organitzada dins el marc del Congrés de les Professions de la Intercol·legial el passat dijous 15 de juny.

En la jornada hi van intervenir:

  • Processos judicial on s'intervé. La figura del pèrit judicial. Que espera l'advocat d'aquest? - A càrrec del Sr. Josep Tarín Canales, advocat, assessor jurídic del CETIM.
  • Model d'informe d'un peritatge. Aspectes principals i que s'ha de tenir en compte alhora de redactar-lo. - A càrrec del Sr. Jordi Oller Comas, col-legiat i pèrit judicial.
  • L'actuació del pèrit en el judici. Simulació d'actuacions i casos pràctics. - A càrrec del Sr. Albert Gómez Pardo, exdegà del CETIM, i pèrit judicial.
  • Què s'espera en definitiva d'un perit judicial i que no? - A càrrec del Sr. José Manuel del Amo, titular del Jutjat d'Instrucció i Primera Instància núm. 1 de Manresa i actualment jutge a l'Audiència Provincial de Barcelona.

Mès Informació

  • documento pdf
    L'actuació del pèrit en el judici. Simulació d'actuacions i casos pràctics.
  • documento pdf
    Model d'informe d'un peritatge. Aspectes principals i que s'ha de tenir en compte alhora de redactar-lo.

Compártenos:  

Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
Plana de l'Om, 6, 2n 5a
08241 Manresa

Telèfon: 93 872 57 62
Fax: 93 872 34 44

De dilluns a dijous:
9.00 a 14.00 h - 15.30 a 19.00 h
divendres:
9.00 a 14.00 h


Desarrollado por ATTEST